• 11265
    Zahradní ventil
  • jednací místnost
    Jednací místnost
  • jídelna
    Jídelna
  • kotelna
    Kotelna
  • monitorováno
    Monitorováno
  • odpadky
    Odpadky
  • sklad
    Sklad
  • technická místnost
    Technická místnost
  • úklid
    Úklid

Vyzkoušejte kvalitní čerpadla od Helíska

on .

Pokud vlastníte studnu nebo ji plánujete vykopat, protože jste zjistili, že na zahradě máte kvalitní zdroj vody, pak budete potřebovat speciální zařízení zvané čerpadlo, protože to dopraví vaši vodu tam, kam potřebujete. Ušetříte tak spoustu peněz a nebudete závislí na dodávkách vody z vodárny. Vybírat můžete z několik typů čerpadel, pak ovšem záleží na tom, jestli potřebujete ponorné nebo povrchové kvalitní čerpadlo od Helíska.

kvalitní čerpadla

Jak docílit krásného bytu?

on .

Bytová jádra Brno

Koupili jste starší byt, který si vyžaduje rekonstrukci? Nebo již v bytě bydlíte dlouho, ale za ty roky jste zvýšili své nároky na bydlení? Starší bytová jádra Brno si vyžadují rekonstrukci. Ale tu byste měli přenechat odborníkům, kteří mají v dané oblasti bohatou praxi.

Dodejte vašemu domu eleganci

on .

fasádní profilyKdyž se řeknou fasádní profily, tak si většina z nás vybaví kýčovité výklenky na různých zámečcích apod. Ovšem v dnešním slova smyslu mohou fasádní profily znamenat i něco jiného – například různé okrasné lišty, začištění rohů nebo povrchová úprava vrchního nátěru domu. A tak může vzniknout opravdu elegantní a vkusný dům.

Nábytok z masívu vás očarí svojim vzhľadom

on .

Nikto zatiaľ nevymyslel nič lepšie. Krása prírodných materiálov nechá málo koho v pokoji. Drevo je totiž famózny materiál, ktorý sprevádza ľudstvo od nepamäti. Po mnoho rokov sa ho obzvlášť v masívnej podobe v rôznych odboroch snažia odborníci zameniť za niečo iné. Nielen lacnejšieho, ale tiež stabilnejšieho. Až na malé výnimky sa potom po čase opäť k drevu vráti. Predovšetkým preto, že bývanie v prírodnom masívnom dreve má mnoho výhod a len veľmi málo nevýhod. Nikde to neplatí viac ako pri nábytku. Nábytok z masívu je nadčasový.

Vyberte si správné čerpadlo

on .

Jak vybrat to nejlepší ponorné kalové čerpadlo? Poradíme vám! Dneska obchody nabízí široký výběr v této oblasti, a proto není divu, že se lidé v nich nevyznají a nakonec třeba koupí kdejaký zmetek, který je sice levný, ale funguje pouze omezenou dobu. Přečtěte si následující rady a takovou chybu již neuděláte.

Potřebujete kvalitní dřevěné hranoly?

on .

KVH hranoly jsou vytvořeny ze zkratky Konstruktionsvollholz. Mají speciální vlastnosti, které se perfektně hodí jako materiál na stropní trámy, vazby krovu apod. KVH jsou totiž vysušené, takže nedochází ke změnám tvaru ani zkroucení. Další výhodou vysušení je, že se nemusíte obávat roztočů a plísní nebo hmyzu. Hranoly mají dlouhou životnost, jsou lehké a egalizované jak na šířku, tak na výšku. Cenově se jedná o dražší materiál, ale investice se určitě vyplatí.